BIBLIJA U STRIPU PDF

Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Title: BIBLIJA U STRIPU, Author: Silvester Basic, Name: BIBLIJA U. Bibliographic information. QR code for Biblija u stripu. Title, Biblija u stripu. Editor, Iva Hoth. Illustrated by, Andre Le Blanc. Publisher, Duhovna stvarnost, : Biblija u stripu () by Iva Hot and a great selection of similar New, Used and Collectible Books available now at great prices.

Author: Nirr Tautaxe
Country: Malawi
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 2 April 2006
Pages: 443
PDF File Size: 5.13 Mb
ePub File Size: 19.29 Mb
ISBN: 716-1-12663-954-4
Downloads: 37063
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maular

Album od 64 stranice za 23 kune! Tko je ovdje lud? Q je ovdje lud! U skoro svim striparnicama!

Biblia pauperum

Tri epizode Port Silvera bez avaj pornografije! Entropola – bolesna do bola. Najbolji hrvatski scenarij Sob sa sobom hrv. Al’ mora bit’ sjajan. Naklada ovih albuma je primjeraka od kojih autor na ime honorara dobije Zapravo, generalno mislim da uvijek trebate biti pametni i da glupe ljude treba Nema veze, ovo nije mjesto za to.

Autori trebaju poslati po 25 stranica materijala 24 crno-bijele i jedna kolor plus naslovnu stranicu u boji. Ako vam ne odgovorim, upiti nisu bili inteligentni. Tko je rekao da je skupo? To jest, bismo, al’ za trostruke. Ranjen je, sigurno umire. Krasan je to roman o odrastanju koji je na stranicama “Modre laste” izlazio punih deset godina.

Gdje ste to dosurfali? Ali nitko nije otok premda Macan tako izgleda kad pluta u moru. Q nije prazna teorija!

  IRAM DEF D 10-54 PDF

The House of Mystery Vol. Ako vam se ne da skrolati do dna posta, samo da vas obavijestim kako je danas 5. Link na moj satni strip 3. Ground Control to Major Tomcat Tak, sad znate. Pospremanje tsripu zakutaqa mozga.

Biblija u stripu – Google Books

Ali sad sam sretan. Napravio sam satni strip, drugi Hrvat ikad, koliko znam. Bibpija, vrijeme je da zaustavim ovu zagradu. Tko je sjeo i nacrtao album za maliQa?

Jusuf, jer mu je bilo stalo pa se i moglo. Elem-helem, u nedjelju sam nacrtao No, nisam o tome htio pisati Najprije sam razgovarao s Ticom jer je ideja bila da Endem pretvorimo u kiosk-magazin. Al’ nije se mogao zakotrljati jer nije bilo para. Deset godina kasnije para je bilo zbog devet godina najamnoga rada i Q se zakotrljao. Tako je i danas. Dok ne odu vani, dakako. Stari gastarbajterski mentalitet, do u dlaku.

Lako za Q i za stripove u njemu: Al’ ‘be me to po jednoj drugoj liniji. Ostaje, dakle, postaviti samo jedno pitanje: Za tvoje vlastite ideje i snove, nikoga nije briga. I ja radim za novce. Daqle, krataq post, al’ mislim da chu ga nadopunjavati dnevno bar jedno tjedan dana pa navrachajte redovito, ako vas zanima.

I tek onda mogu u Barem jedna kritika je dosad posve neobjavljena, a novi su i predgovor te pogovor. Svejedno, kako je moj brat lukavo danas upitao: Najozbiljniji znanstveni rad, pune 64 stranice, MPC 29 kn, a kupit je nema – nigdje.

  LIBRO DISCIPLINA INTELIGENTE VIDAL SCHMILL PDF

Biblija u stripu – Razno –

Nitko zato sretniji od vas, a? A u apdejtu o mrzovolji mjesto je samo jednoj junakinji: U duchanima tvrde korice 70, meke Nema vijesti, al’ su zato dobre. Zatim Richard Starkings i njegov studio: Nela “ne radim stripove” Biglija Sadistico “imam i ja blog” Shy: Iztok “nepokoreni gad” Sitar: I, na kraju, ja: Gary Spencer Millidgezvan mobitel: Te onda, nakon svih: Kako sam se bio raskukao o posranim festivalima, tako se dva dana poslije pojavila obavijest o MaFestu Pa su se pisali formulari, pisale isprike, korigirali prijelomi Svrha, postojanja bloga ovoga, ne?

Zapravo puno hepi, dobar je to strip. Full merchant mode on, no feelings left. A nadrqao me Zagor, jasno.

Na vanjskim festivalima, a bio sam na nekoliko, tako se radi. Dakle, ne kod mene. Tek da se zna. Al’ sam se napisao! A sad je lako! Da natjera ljude da naprave strip od deset stranica – jest malih, ali nije to malo. Hura za Marka i hura za Miljenka! Bibluja stignu, pakiramo lunatiQ u tiskaru.

A sad se pakiram pakirati za InterLiber. Samo jedan pablik srvis enaunsment i jedna reklama. Vel, enivej, od dobrih vijesti: Garantiraju nam godinu dana.