Начало Новини 10 ГОДИНИ ФОРУМ „КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ
10 ГОДИНИ ФОРУМ „КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ
Понеделник, 04 Септември 2017 13:18

За 10-та поредна година сдружение „Тук-Там“ и Back2BG.com организират най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина и работодатели, търсещи професионалисти – „Кариера в България. Защо не?“. Над 1500 българи с международен опит посещават ежегодно събитието. Сред тях са студенти, специалисти и предприемачи.

Всяка година в изложението се включват над 90 топ компании, предоставящи възможности за реализация в България. Кариерно изложение, конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации – това са само малка част от активностите по време на форума.

Съвместно с десетки партньори в лицето на институции, медии, неправителствени организации организаторите създават платформа за обмяна на опит, знания и контакти преди, по време и след форум „Кариера в България. Защо не?“.

Събитието е първото в България, което ще се проведе под изключителния патронаж на Европейския парламент. През годините е награждавано ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината, а пет поредни години е било под патронажа на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев.

Дори да не можете да присъствате на Кариера в България на 5 септември, регистрирайте се на http://karieravbulgaria.com/forum-2017/- така вашето CV ще достигне до работодателите.

 

Анкета

От какъв тип информация за Европейския съюз имате нужда?
 

Намерете ни във

Фотогалерия

2014

Медийни партньори