Начало Новини ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА АКАДЕМИЯ
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА АКАДЕМИЯ
Вторник, 29 Август 2017 07:02

Национална младежката академия на Национален младежки форум ( НМФ ) търси най-позитивно заредените млади хора в България. Ако искате да бъдете част от младите лидери на Европа, не се чудете къде ще прекарате края на лятото. Национална младежка академия 2017 идва отново с много творческа енергия за личностно развитие и емоции, които ще те изстрелят в облаците на нови знания, умения и мотивация за промяна заедно с още 60 вдъхновители от цялата страна.

Национална младежка академия 2017 на Национален младежки форум е събитие за тези, които искат да развият и усъвършенстват лидерските и комуникационните си умения, младежи от цяла България, събрани от идеи, концепции и желание за позитивна промяна в обществото.

Национална младежка академия 2017 е разделена на три последователни нива в рамките, на които участниците развиват и придобиват конкретни знания, умения и компетенции за включването като отговорна част от обществото:

-          Клас 1 - Демокрация, гражданско участие и младежко включване

-          Клас 2 - Личностно развитие и общество

-          Клас 3 - Обучение за обучители и посланици на младежкото овластяване

Участници могат да бъдат млади хора на възраст между 15 и 29 години, лица активно работещи с младежи или с младежки организации. Разходите по настаняване, храна и материали на всички участници се поемат от организаторите.

Желаещите да участват следва да попълнят онлайн-формуляр за кандидатстване, не по-късно от 30-ти август 2017 г.

Селекцията на участниците ще бъде проведена от организаторите на база попълнената електронна форма за участие (покриване на условията за участие и мотивацията за участие), а одобрените ще бъдат уведомени, чрез електронна поща след 1-ви септември.

За повече информация ТУК

 

Анкета

От какъв тип информация за Европейския съюз имате нужда?
 

Намерете ни във

Фотогалерия

2014

Медийни партньори